Christoffer

Lite sen blev jag allt.
Okej. Jag vet inte vart tiden tog vägen. Jag borde haft massa tid över att skriva här under veckan, kan man tycka. Det tycker jag också.
 
En liten "rolig" grej om duggan. Jag pluggade länge och klockan slog väl 04:30 eller något. Duggan började vid 9-tiden. Gissa VEM SOM RÅKADE SOVA? Fine, det är mitt eget fel, men det känns ju såklart lite bittert att inte få gjort den. Nåväl. Det är faktiskt inte hela världen. Omduggatillfället är strax innan terminstentan, och guess what? Jag måste ju ändå kunna allt det innan tentan ändå, så jag är inte särskilt orolig. Skönt att slippa den ångesten, men det är ju lite irriterande ändå.
 
Denna vecka är det mycket inspelade föreläsningar, och det börjar ändå bli lite värme här (vissa dagar) så hoppas att jag kan ta min lilla badenbaden-stol och sätta mig utomhus och se på de föreläsningarna.Annars rullar väl allt på. Börjar vara väldigt tråkigt att inte kunna skriva som jag brukade. Det är helt annorlunda när vi är på skolan varje dag, träffar våra kursare, gör labbarna (som nu inte ens är obligatoriska pga.. ja. Situationen). Jag kanske tar mig ut och fotar universitetet utifrån (är nog låst för oss elever, förutom kanske Lindellhallen och biblioteket?). Får se.
 
Hur ser mina vanliga dagar ut nu för tiden? Jag har typ ingen direkt vanlig dag längre. Det är mestadels att titta på föreläsningar, spendera tid i boken och åka på jobbet. Snart går jag dock på "semester" på jobbet, så det blir snart ännu mindre att göra. Har dock sökt lite extrajobb, så får väl hålla tummarna.
 
Jag kommer att sammanställa de flest ställda frågorna som jag får här i kommentarer, på mail och på diverse forum och göra ett separat inlägg om det. Har du någon fråga, så ställ dem i kommentarerna!

Jag bjuder på en bild från plugget innan duggan, och ha det bra så länge!